Повернутися до звичайного режиму

Конкурс "Герої серед нас"

/Files/images/47421771_216654655896607_7083238783000248320_n.jpg/Files/images/47685256_325800351344848_620666501334040576_n.jpg

Що ж означає бути героєм? Просто потрібно не бути байдужим до чужої біди.

Сьогодні героїв дедалі більшає, адже кожен, хто стає на захист своєї держави, поповнює лави добровольців у війні на сході України — герой. Кожен, хто робить свій внесок у перемогу України — герой. Кожен, хто ризикує життям, аби надати таку потрібну допомогу в зоні АТО — герой. І ми горді тим, що маємо стільки героїв із хоробрими серцями, які відстоюють Україну.

6 грудня працівники Володимир – Волинської міської бібліотеки для дітей спільно з управлінні освіти, молоді та спорту, та за підтримкою відділу культури і туризму провели свято – нагородження переможців міського етапу обласного творчого конкурсу «Герої серед нас», в якому взяли участь учні 1- 11 класів . Мета конкурсу вшанування подвигу воїнів АТО, та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Учасники конкурсу представляли свої роботи, серед яких слайд- презентації, відео - презентація, публіцистика, проза і поезія. Завідуюча дитячою бібліотекою Ольга Лівак вручила переможцям конкурсу Дарині Мирончук учениці 11- А класу НВК №3 за роботу «Дмитро Колєсніков – учасник війни на Сході України» та Миколі Бондаруку учню 2- А класу ЗОШ № 1 за роботу «Мій хрещений» грамоти відділу культури і туризму та подарункові сертифікати на 200 грн., подякою і подарунковим сертифікатом на 100 грн. було відзначено слайд- презентацію «Небесна сотня в вирій полетіла» учениці 8 – А класу ЗОШ №2 Яни Макаренко, решта учасників отримали подяки і солодощі.

Перед гостями свята виступили вихованців зразкової студії «Лодомир» ЦПО Аліна Смірнова з піснею «Батькова сорочка» і сестрички Анастасія і Ангеліна Слісаруки з піснею «Ми хочем миру», художній керівник Галина Володимирівна Тюрікова

Бібліотекар Тетяна Островська ознайомила присутніх з книжковою виставкою «Герої нашої доби», на якій представлені книги, журнали про героїв Небесної сотні і про воїнів АТО, а також фотографії наших земляків які віддали своє життя заради мирного сьогодення.

Член журі,науковий співробітника історичного музею ім. Омельяна Дверницького Богдан Янович подякував дітям за хороші роботи і закликав берегти пам'ять про тих хто захищає рідну землю, віддаючи своє життя за наше майбутнє, за незалежність, мир, волю, справедливість. Адже герої не вмирають! Вони вічно житимуть у наших серцях.

Кiлькiсть переглядiв: 520

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.